Ons team

Web 1920 – 1

Lisanne Boxen

“Ik ben Lisanne Heemskerk – Boxen (26), mama van Hugo, en samen met mijn man Huub woon ik op een boerderij in het mooie Eeserveen. Eén van mijn grootste hobby’s is het werken met kinderen. Dit doe ik dan ook al heel wat jaren binnen de sportvereniging in Borger. 

Mijn allergrootste wens was om deze passie te combineren met mijn leven op de boerderij. Deze droom is nu werkelijkheid geworden met mijn eigen kinderopvang ‘De blije koe’!”

Anouk Sijtsema

“Mijn naam is Anouk Sijtsema (23), wonend in Nieuw-Buinen met mijn vriend. Mijn grootste hobby’s zijn mijn paard en hout branden.

Ik heb een grote passie voor kinderen en dieren. Wat is nou mooier dan dit te kunnen combineren! Graag zou ik mijn liefde en kennis van dieren met de kinderen willen delen. Ik kijk ernaar uit om dit jonge team te mogen versterken!”

Web 1920 – 2
Web 1920 – 3

Romy Hamminga

“Mijn naam is Romy Hamminga (25) en ik kom uit Assen. Ik heb de opleiding pedagogisch medewerker met veel plezier afgerond.

In mijn vrije tijd doe ik veel aan motorcross. Ook vind ik het erg leuk om dingen samen te doen met mijn vrienden/vriendinnen.
Ik ben een gemotiveerd persoon die het erg leuk vindt om met kinderen te werken. Ik kijk er erg naar uit om deze mooie nieuwe uitdaging aan te gaan bij De blije koe!”

Yuna Wierenga

“Mijn naam is Yuna Wierenga (19) en ik heb afgelopen jaar mijn diploma behaald voor de opleiding Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker.

Ik hou van gezelligheid en mensen om mij heen. In mijn vrije tijd mag ik graag paardrijden, fitnessen, afspreken met vrienden, op vakantie gaan en ook weleens heerlijk relaxen op de bank met een goede serie.

Heerlijk buiten spelen met de kinderen in het zonnetje of in de modder; ik ben graag buiten. Daarnaast wil ik de kinderen een prettige dag bezorgen en zo bijdragen aan hun ontwikkeling. Ik kijk ernaar uit om aan het werk te gaan bij kinderopvang De blije koe!”

Web 1920 – 4