Over 'De blije koe'

Welkom bij De Blije Koe Kinderopvang, waar elk kind de kans krijgt om te bloeien te midden van de prachtige omgeving van Eeserveen.

Onze filosofie
Bij De blije koe geloven we in een unieke benadering van kinderopvang. Onze kleinschalige, agrarische kinderopvang bevindt zich op een melkveebedrijf, waardoor kinderen een bijzondere verbinding kunnen maken met de natuur en de boerderij.

Kleinschaligheid en aandacht
Onze kinderopvang is bewust kleinschalig. Met een maximale capaciteit van 16 kinderen in een verticale groep (0-4 jaar), streven we naar een intieme setting waar persoonlijke aandacht voor elk kind centraal staat. Hier kunnen ze niet alleen spelen en leren met leeftijdsgenootjes, maar ook van en met elkaar.

Het team
Ons toegewijde team van medewerkers staat klaar om voor uw kleintje te zorgen en hen aan te moedigen om te groeien, te ontdekken en vriendschappen te sluiten. Bij ons staat het welzijn en de vreugde van uw kind centraal.

Aanmelden of contact zoeken
Wij zijn geopend sinds februari 2024. Hebt u interesse kunt u uw kind aanmelden . Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. We kijken ernaar uit om uw kleintje te verwelkomen bij Kinderopvang De blije koe!